Este vorba de milioane de dolari, si nu este un secret pentru nimeni“, a explicat el.

„Cu mare probabilitate, va avea loc pe 18 sau 25.“ Ca Cruiserweight, Usyk neumblate prin divizia bate la fiecare luptator de top în propria lor țară pentru a deveni WBA, WBC, IBF și WBO campion. 3 Oleksandr Usyk realizat un feat rar în câștigătoare toate cele patru dintre cele mai importante titluri mondiale Cruiserweight Acum, după ce a cucerit acea clasă de greutate, ucraineanul este eyeing o mișcare de până la divizia de glamour de box, cu scopul de a reproduce succesul său. „El vrea să lupte în categoria grea,“ Krassyuk a continuat: „Și vrea să lupte imediat cu greii restante. „El nu vrea să meargă în sus și în lupta cu oricine. „Usyk vrea să demonstreze nivelul său și de a câștiga coroana în titlul la categoria grea.“ 3 Anthony Joshua deține trei dintre cele patru titluri la categoria grea și este principala țintă Oleksandr Usyk lui În ultimul său meci, în vârstă de 32 de ani, a apărat campionat Cruiserweight necontestat de lovirea Tony Bellew în Marea Britanie.

Lupta sa dovedit a fi un eveniment imens, iar Krassyuk a făcut public acum succesul său comercial. „Cât câștigă Usyk? Este vorba de milioane de dolari, si nu este un secret pentru nimeni“, a explicat el. „De fapt, valoarea reală poate fi măsurată numai atunci când o persoană a mers la pay-per-view. Aici el luptă, și atât de mulți oameni cumpara difuzat lui.

Ultimele știri Box START ȘTIRI Eddie RASPANDIRE Hearn dezvaluie noua dată probabil pentru Callum Smith viitoare Reporter lupta ACȚIUNEA sarutat de Pulev angajeaza avocat; l acuză de noi, agresiune sexuală suplimentară HEATED David Price șochează fanii cu out-of-caracter,-injuratura încărcat izbucnire 50/50 Eddie Hearn răspunde la cererea Deontay Wilder a unui divizat 50/50 pentru a lupta AJ în lucrările lui Eddie Hearn dezvăluie atunci când am putea vedea Anthony Joshua lupta Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan explică de ce a fost atât de sărac în ultima lupta cu Samuel Vargas ce urmează? Tyson Fury antrenor care dezvăluie lupta este cel mai probabil următoarea: Joshua sau Wilder Upset vine?

Khan avertizează Crawford „mare șoc“, dacă el îl are vedere pentru viitor lupta super-clasat top zece boxeri lire-pentru-lire în lumea de astăzi, inclusiv Canelo și Joshua CON MAN McGregor este „o dată în viață“, dar spatele expert MMA el să facă UFC reveni UNIFICAREA Shawn Porter ofera actualizare pozitiv asupra potențialului Errol Spence lupta dată INTARZIERE țintă pentru Fury vs Wilder revansa setat pentru a dezamăgi fanii de box „de exemplu, lupta cu Tony Bellew – Oleksandr primul duel pay-per-view din Marea Britanie – a adunat 500.000 de oameni. „Este mult sau puțin? Dacă vom compara cu Dillian alb vs Dereck Chisora, au colectat 360.000.“„Se pare ca succesul.

Da, desigur, nu a fost factorul Tony Bellew. Dar, în general, înțelegem ce este volumul de piață.“
Sunderland stea atacantul Josh Maja a finalizat un transfer la club francez Bordeaux. zile in varsta de 20 de ani a lui la un club de Liga a părut să fie numerotate atunci când directorul executiv al Black Cats’, Stewart Donald, a confirmat că a jucat ultimul său meci pentru ei.

1 Josh Maja a marcat 15 goluri in acest sezon Nu a fost o multime de interes tineri atacant, care au refuzat un nou contract în valoare de șapte ori salariul său curent la Stadium of Light. Tottenham Hotspur a fost unul dintre cluburile zvonește a fi foarte dornici semnarea atacantul care a marcat 15 goluri în 24 de jocuri pentru urmăritori de promovare în acest sezon.

ULTIMELE TRANSFER STIRI GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs timp de actualizare pentru o Spurs Kruse în năpusti de vară pentru Germania asul – patru ani după ce le-a respins POG-pa? Solskjaer a spus de cărturar el trebuie să utilizeze Pogba pentru a trimite un mesaj la echipa Man United a le aduce înapoi Tottenham ar trebui să re-semna Bale „câștigătorii“ și Modric, sugerează fostul Spurs om bârfă viitor știri prima pagină Coutinho în Spania Unite în legătură cu ex- Liverpool stele a dezvăluit șapte jucători Tottenham Necercetat înaintea odds fereastra de transfer de vară RELEVATE cele 14 jucători, cel mai probabil de a semna pentru Man United în această vară franceză conexiune la Real Madrid complot £ 125m Paul Pogba licitată după ce dezvăluie Zidane „de vis“ Liga 1 parte au Bordeaux a câștigat cursa pentru Maja într-o afacere a raportat a fi în jurul valorii de £ 3.5million și el a semnat un contract până în 2023.

Sunderland se confruntă acum cu perspectiva de a înlocui omul lor stea pentru a se asigura sezonul lor nu aluneca departe. bărbați Jack Ross zac în prezent al treilea în League One, doar patru puncte de pe liderii Portsmouth.
Divizia de grea este înfloritoare, în prezent, cu mai multe lupte masive la orizont.

In primul rand, vom vedea Anthony Joshua apăra cei trei, titluri unificate împotriva lui Alexander Povetkin, în direct pe talkSPORT pe 22 septembrie 11 Anthony Joshua se confruntă cu Alexander Povetkin la 22 septembrie, în direct pe talkSPORT Apoi, spre sfârșitul anului, Deontay Wilder este setat să ia pe Tyson Fury în timp ce Dillian Whyte poate revansa Dereck Chisora. Date / locuri pentru aceste lupte sunt încă să fie anunțate oficial.

Dar cum arata peisajul grea ca vom intra în capătul din spate al 2018? Derulați în jos pentru a vedea noastre de top zece boxeri la categoria grea în lumea de azi. Ultimele știri Box START ȘTIRI Eddie RASPANDIRE Hearn dezvaluie noua dată probabil pentru Callum Smith viitoare Reporter lupta ACȚIUNEA sarutat de Pulev angajeaza avocat; l acuză de noi, agresiune sexuală suplimentară HEATED David Price șochează fanii cu out-of-caracter,-injuratura încărcat izbucnire 50/50 Eddie Hearn răspunde la cererea Deontay Wilder a unui divizat 50/50 pentru a lupta AJ în lucrările lui Eddie Hearn dezvăluie atunci când am putea vedea Anthony Joshua lupta Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan explică de ce a fost atât de sărac în ultima lupta cu http://1xbet.footballresultstoday.org/1xbet-romanesc/ Samuel Vargas ce urmează?

Tyson Fury antrenor care dezvăluie lupta este cel mai probabil următoarea: Joshua sau Wilder Upset vine? Khan avertizează Crawford „mare șoc“, dacă el îl are vedere pentru viitor lupta super-clasat top zece boxeri lire-pentru-lire în lumea de astăzi, inclusiv Canelo și Joshua CON MAN McGregor este „o dată în viață“, dar spatele expert MMA el să facă UFC reveni UNIFICAREA Shawn Porter ofera actualizare pozitiv asupra potențialului Errol Spence lupta dată țintă pentru INTARZIERE Fury vs Wilder revansa setat pentru a dezamăgi fanii de box 10.

Kubrat Pulev (25-1) 13 11 KO Kubrat Pulev ar trebui să fie într-adevăr mai mare această listă pe capacitatea singur, cu toate acestea inactivitatea lui și a relua recent l rețină. Ultima victorie a venit decent Pulev împotriva Dereck Chisora ​​în 2016 și nu a luptat deloc din aprilie 2017. Cu toate acestea, el este programat să se întoarcă împotriva Hughie furie într-un eliminator finala IBF la data de 27 octombrie la Sofia, Bulgaria.

9. Adam Kownacki (18-0) 14 11 Adam Kownacki KO este un concurent la categoria grea-creștere rapidă, care începe să construiască un record decent. În vârstă de 29 de ani, pol este departe de superba punct de vedere tehnic, dar vine înainte cu un all-acțiune, de mare intensitate, stil de înaltă presiune, ceea ce face pentru divertisment lupte. 8. Dominic Breazeale (19-1) 17 11 Dominic Breazeale KO Singura pierdere a venit la Anthony Joshua în prima apărare a centura IBF înapoi în 2016. De atunci, americanul a revenit cu o impresionantă victorie KO împotriva neînvins în creștere polonez perspectivă Izuagbe Ugonoh , și o oprire mai puțin captivanta Eric Molina.

Copyright© 2012 subaru-design All Rights Reserved.